13 Eylül 2011 Salı

Anket Sonucu : Triple H

     Blog'da yaptigim ilk anket, Night of Champions'da Triple H vs CM Punk macinin kazananini sormustum. Anket icin belirledigim sure bitti ve sonuclari buradan aktariyorum. Bekledigimden cok daha fazla katilim oldu. Tam 327 oy kullanildi. Katilanlara tesekkurler.

Sonuc;
Triple H : %55 - 183 oy
CM Punk : %44 - 144 oy

Kamikaze Türkiye'ye Geliyor

     Turkish Power Wrestling'in ilk buyuk hamlesi Low Ki olmustu. Sonradan izleyince gorduk ki ellerinde patladi. O bildigimiz Low Ki gibi degil siradan bir Indy gurescisi gibi performans sergiledi ve begenilmedi. Gelen yabancilardan digeri ise Tom La Ruffa oldu. Bursa'da ki gosteride bulundugu icin canli olarak izleme firsatim oldu ve gercekten performansini begendim. Joe E. Legend'a gecersek ise bir Indy gurescisinden cok daha fazlasi var onda. Turkiye'ye TPW organizasyonu kapsaminda gelmis en iyi yabanci Joe E. Legend'di, belkide simdiye kadar. 16 Ekim'de duzenlenecek olan show'da oyle bir isim geliyor ki, oyle tecrubeli bir isim geliyor ki, adini duymak bile heyecan verici. Tajiri!

     Tajiri Japonya'nin gelmis gecmis en buyuk gurescilerinden biri. CMLL, ECW, WWE ve CZW gibi ust duzey promotionlarda bulunmus tecrubeli bir guresci. Bu saydigim promotionlarin hepsinde kemer kazanmayi basarmis bir guresciden bahsediyoruz. Paul Heyman'in kesfettigi gurescilerin ne kadar iyi olduguna suphe yok. Tajiri de bunlardan biri. Paul Heyman'in bizzat kontrat yaparak aldigi Tajiri ECW'da 3 yil guresti. ECW'dan sonra 4 yil harika bir WWE kariyeri var. WWE'de World Tag Team, WWE Tag Team, United States, WCW Cruiserweight, Light Heavyweight ve 3 kez Cruiserweight Championship alarak oldukca taninmis ve isminden soz ettirmisti. Bu kazandiklarindan benim icin en anlamlisi ise Eddie Guerrero ile kazandigi WWE Tag Team Championship. Amerika'dan sonra bir gecelik gelmek disinda kontratli olarak guresmedi bir daha orada. Japonya'ya donerek kendi evinde en buyuk promotionlarda boy gostermeye devam etti. Finlandiya'da da guresen hatta main eventer olan Tajiri'nin siradaki duragi ise Turkiye olacak. Boyle ust duzey bir guresciyi izleme firsatini kesinlikle kacirmamalisiniz.

     TPW bunyesinde calistigim icin de getirilmesi planlanan gurescilerin ismi bana da geliyor. Tajiri'nin ismini duydugum anda zaten direkt olumlu baktim. Tajiri geliyor ve Murat Bosporus'un Intercontinental kemerine no 1 contender oluyor. Murat Bosporus'ta bircok ulkede guresmis oldukca yetenekli bir isim. Bu iki yetenegin mucadelesi mutlaka seyir zevki acisindan iyi olacaktir. Orada bulunup bu guzel gures etkinligini yerinde izleyecegim. Imkani olanlar da kacirmamali. Bu seferki organizasyonun tek farki digerleri gibi bir salonda degil de AVM'de olacak. 300 VIP bilet disindakiler ucretsiz. Umarim daha onceki imza gunleri gibi karmasik bir ortamda olup tadimiz kacmaz.