6 Ağustos 2011 Cumartesi

Brock Lesnar WWE'ye Geri Gelecek mi ?


Son zamanlarda cokca kez bahsettik bu yaratigin WWE'ye geri gelip gelmeyecegi hakkinda. Ozellikle CM Punk'in cikis gostermeye basladigi o ilk promoda Brock Lesnar ve Paul Heyman'dan bahsetmesi bu soylentileri oldukca alevlendirdi. Tabiki UFC'den olumlu yorumlar gelmiyor konu hakkinda ama WWE seyircileri onu tekrar Pro Wrestling ringinde gormekten ne kadar mutluluk duyacaklarini da saklamiyor. Brock Lesnar cephesinden de tekrar UFC Heavyweight Champion olacagim aciklamasi gelince artik WWE fantezileri kuran seyircilerin hevesleri kursaginda kaldi. Tam Lesnar'i aklimizdan cikarmaya baslamisken bir hayranin yapmis oldugu ve yukarida izleyebileceginiz bu custom promo ile tekrar Lesnar adi Pro Wrestling dunyasinda yankilanmaya basladi. 

Bunun fake oldugu zaten ortada ancak gercekten de Brock Lesnar WWE'ye gelecek mi ? Bir daha onu bu ringlerde gorebilecek miyiz ? Gercekten uzerinde bahsedilmesi keyif verecek bir konu. SummerSlam'in olmasina imkan tanimiyorum zaten ama ileri bir tarihte neden olmasin. WrestleMania 28'de The Undertaker'in muhtemel rakiplerinden biri yine Lesnar olabilir. UFC'den adami getirip The Undertaker'in serisini 20-0 yaptirmak ne kadar mantikli olur bilemem. PPV farketmez Brock Lesnar'i tekrar WWE'de gormek oldukca hosuma gider. Daha yasi sadece 34. O yasta FCW'dan rookie olarak gelen superstarlar var. Daha genc ve bu da bizim eksta umutlanmamizi sagliyor. Ayni olay Goldberg'de ise yaramaz mesela. Yas farki ortada. Brock Lesnar geldi diyelim, brand'inin en iyi adami olmayi isteyebilir ki mumkun de. Reyting alacagi icin Smackdown'dan ziyade RAW onun icin daha uygun olur. CM Punk hakimiyetinde surecek ileriki aylarda Lesnar'a guzel bir senaryo cikartilabilir. Ayrica heel olarak gelecek olsa bile cheer alacagindan suphem yok. En azindan John Cena taraftari kesimin tam zitti olanlardan cheer alacaktir. Oyle yada boyle Brock Lesnar'i tekrar WWE'de gormek gercekten hepimizi sevindirir. Son zamanlarda zaten oldukca aktif olan WWE hepimizin yuzunu gulduruyor. Boyle bir hamleye de imza atarlarsa reytingleri daha da artar. Sonuc olarak Please Come Back Lesnar!

8 yorum:

  1. Brock WWE'ye geri dönse çok güzel olurdu.Daha yaşı 34.Ve gerçekten daha çok genç.Daha yaşlı olup güreşenler bile var.Mesela Sting.Adam 52 yaşında ama halen güreşmekte.Brock 34 yaşında olduğuna göre hayli hayli güreşmesi gerekir.Brock umarım yeniden pro wrestling hayatına atılır.

    YanıtlaSil
  2. WWE'ye geleceğini sanmıyorum.Gelirseki, mucize olur.Seninde dediğin gibi reytingler müthiş artık gösterecektir.

    YanıtlaSil
  3. Brock lesnar gelirse ratingler 2 katına çıkar çünkü 18 yaş üstüne hitap eden bi güreşçi abi goldberg hakkındaki düşünceler çok yanlış isterse 60 yaşında olsun ölüsü yeter şuan ki çaylaklara taş çıkartır

    YanıtlaSil
  4. Brock Lesnar süper bir güreşçi..Eğer geri gelirse emin olun ki WWE eski günlerine dönecektir..

    YanıtlaSil
  5. Lesnar güreş için genç sayılır. Ben öyle yada böyle WWE ile Lesnar'ın yollarının kesişeceğine eminim.

    YanıtlaSil
  6. Lesnarın WWE'ye Döneceğini pek zannetmiyorum ama dönerse Süper olur . Heel olsa Cena ile feuda girse keşke .

    YanıtlaSil
  7. Brock Lesnar iyi bir güreşci Batistanın yoklugunu tamamlayacak biri yine batista gibi bir heel gelmeli bence bu iş için en uygun isim BROCK LESNAR inşallah gelirde wwe biraz hareketlenir

    YanıtlaSil
  8. Başarılı bir Powerhouse güreşçisi... ben de özledim onu.

    YanıtlaSil